Loading...

Бихте искали да оптимизирате разходите си за електроенергия?

ЗАПИТВАНЕ

УСЛУГИ

ДОСТАВКА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

БАЛАНСИРАНЕ И ПРОГНОЗИРАНЕ

ЗАПИТВАНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР

ЗАПИТВАНЕ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

 • ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИТЕ РАЗХОДИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ!

  Ще се постараем да предоставим възможно най-добрата цена съобразена с пазарните условия, характера на потребление и естеството на упражняваната от Вас дейност

 • КОРЕКТНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ!

  На нашите клиенти предлагаме договори с фиксирана или индексирана цена.  Ще ви помогнем да изберете възможно най-подходящата за Вас услуга, според характера на потребление и естеството на упражняваната от Вас дейност. Без скрити клаузи, ситен текст и неприятни изненади.

 • ИНДИВИДУАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

  Ще предоставим Ваш личен акаунт мениджър, както и всички специалисти от нашия екип , са на разположение по всяко време, за консултации по въпроси, свързани с енергетиката. По този начин може да разчитате на компетентни съвети и на това, че в наше лице имате представител пред всички инстанции. Екипът ни изцяло поема отговорността да изготви всички необходими документи и да извърши процедурата по излизането ви на свободния пазар на електроенергия. Ние извършваме всички технически дейности по прехвърляне на партиди, промяна на предоставената мощност и други, осигуряваме ви бързо обслужване и постоянно съдейстие.

 • УДОБНО ЗА ВАС ПЛАЩАНЕ!

  Предлагаме различни начини на плащане според индивидуалните ви нужди, които не са обвързани с банкови гаранции или обезпечения. Гледаме на нашите клиенти като дългосрочни партньори и разчитате на взаимно разбиране и коректност.

КАК ДА СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ?

ИЗКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

АРМАКО ЕНЕРДЖИ АД е регистриран на свободния пазар като търговец на електрическа енергия и изкупува електроенергия директно от производителите с цел покриване на нуждите и оптимизиране на разходите на своите клиенти.

ЗАПИТВАНЕ